Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Igrajte besplatno PUBG na PC-u službenim emulatorom
Članak
Objavljeno: 14.06.2018. 09:54

PUBG Mobile emulator 

VIDEO: Igrajte besplatno PUBG na PC-u službenim emulatorom

Tencentov službeni emulator mobilne verzije PlayerUnknown's BattleGrounds je odličan.

VIDEO: Igrajte besplatno PUBG na PC-u službenim emulatorom

PC igra PlayerUnknown's BattleGrounds developera PUBG Corporation, jedna je od najpopularnijih mrežnih "last man standing" ili točnije rečeno "battle royale" pucačina i možete ju kupiti na Steamu po cijeni od 29,90 eura, odnosno oko 220 kuna

Osnovni princip igre je da se 100 ljudi padobranom iskrca na otok koji predstavlja bojišnicu i nastoje preživjeti do kraja. Zona igre se vremenom sužava kako igrači ne bi kampirali u zaklonu do kraja partije, a pobjeđuje onaj koji na kraju meča ostane sam.

Developeri iz kineskog Tencenta izdali su i besplatnu inačicu PUBG-a za mobilne Android i iOS uređaje koja je besplatna i sadržava gotovo sve kao i originalna PC verzija, osim što ste zasad ograničeni na samo jednu (originalnu) mapu. Svi koji ste igrali igre s malo kompleksnijim komandama na mobitelima, znate koliko je teško upravljanje, pa mnogi igrači pribjegavaju korištenju joypadova, miševa i tipkovnica, čime stječu veliku prednost pred onima koji se igraju klasičnim unošenjem komandi prstima na touchscreenu.

PUBG Mobile Emu

Kako bi to na određeni način neutralizirali, developeri iz Tencenta su napravili službeni emulator mobilne verzije, što znači da PUBG Mobile sada možete igrati na svojem računalu korištenjem klasične miš+tipkovnica kombinacije, a ujedno vam neće trebati toliko jaka konfiguracija kakva vam treba za klasičnu PC inačicu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Podrazumijeva se da je mobilno-emulatorska verzija bolje optimizirana u odnosu na klasičnu za PC i nudi odličan i fluidan gameplay do 4K/60fps.

Pored toga, igrače koji se naganjaju igrajući na mobitelima, neće frustrirati "emulirani gameri", jer ovo nije cross-platformski naslov, već se zapravo radi o zasebnoj, trećoj verziji PUBG-a.

Igru koja se nalazi u public beta fazi i koja je također besplatna kao i klasična mobilna verzija, možete preuzeti putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Ključne riječi PC emulator PUBG Mobile Tencent
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam