Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Preuzmite FREE igru za Steam
Članak
Objavljeno: 08.05.2018. 10:08

Mini Ninjas 

VIDEO: Preuzmite FREE igru za Steam

Square Enix vam poklanja Steam key za igru Mini Ninjas.

VIDEO: Preuzmite FREE igru za Steam

Ako želite svoju kolekciju igara osvježiti jednom akcijskom avanturom koja je svojevremeno u recenzijama dobivala ocjene oko 90, Square Enix vam poklanja Steam key za PC naslov Mini Ninjas.

Igra kombinira žestoku akciju, šuljanje i istraživanje, a igračima nudi prilično veliku dozu slobode za različiti pristup gameplayu prema vlastitim željama i potrebama, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pored toga ovaj je naslov namijenjen svim dobnim uzrastima, spolovima i profilima igrača, pa će u njemu podjednako uživati neiskusni i mlađi, ali i puno ozbiljniji i stariji igrači. Uostalom, obzirom da je FREE, nemate ništa izgubiti ako ju instalirate i isprobate.

Kako biste dobili svoj besplatni Steam key, trebate otići na europsku stranicu Square Enixa putem ove poveznice.

Ukoliko ste već registrirani na njihovoj stranici logirajte se u svoj račun i možete odmah krenuti u narudžbu klikom na ADD TO CART. Tamo stoji cijena od 9,99 Eura, no to vas ne treba brinuti, jer nakon što kliknete na CHECKOUT u lijevo polje dolje upišite promotivni kod MiniNinjas.

Tada će se cijena pretvoriti u nulu i možete dalje nastaviti s narudžbom, nakon čega ćete na svoju email adresu dobiti aktivacijski key za Steam koji ćete upisati prema ovim uputama kada dođete na Steam, nakon čega ju možete ubaciti u svoj "Library" s igrama, preuzeti, instalirati i zaigrati.

NAPOMENA: Prije upisivanja koda MiniNinjas u Check Outu morat ćete se registrirati (ukoliko već niste) na Square Enixovu stranicu (besplatno), jer u protivnom nećete moći ostvariti ovu akciju. Dakako, morate biti i registrirani na Steamu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi PC Steam key Square Enix Mini Ninjas
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->