Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Prvi trailer igranog filma o Neilu Armstrongu
Članak
Objavljeno: 11.06.2018. 12:32

First Man 

VIDEO: Prvi trailer igranog filma o Neilu Armstrongu

Universal Pictures objavio prvi trailer igranog filma o prvom čovjeku na Mjesecu.

VIDEO: Prvi trailer igranog filma o Neilu Armstrongu

Koliko god se danas dičili istraživanjima Marsa, kometa, asteroida i lansiranjem auta u svemir, jedan događaj u povijesti ljudskog istraživanja svemira zaslužuje posebno mjesto u povijesti. To je trenutak kada je prva ljudska noga zakoračila na naš prirodni satelit, a taj događaj iz lipnja daleke 1969. godine i dan danas predstavlja najveći uspjeh svemirske znanosti i tehnologije, dok Neil Armstrong, astronaut koji je prvi zakoračio Mjesečevim tlom, zaslužuje da se o njemu napravi jedan veliki film.

Universal Pictures je to odlučio realizirati, pa će 12. listopada2018. održati premijeru filma rađenog prema knjizi Jamesa Hansena pod nazivom FirstMan kojeg režira Damien Chazelle, a uloga Neila Armstronga pripala je Ryanu Goslingu kojeg ste u posljednjih nekoliko godina mogli vidjeti u velikim filmovima La La Land i Blade Runner 2049.

Universal Pictures je upravo lansirao prvi trailer filma kojeg možete pogledati ovdje.

U traileru ćete vidjeti Armstronga tijekom njegove karijere testnog pilota a potom i astronauta, kako sudjeluje u projektu kojeg nazivaju "nemogućim putovanjem na Mjesec".

U traileru možete vidjeti Armstrongovo pilotiranje raketnim zrakoplovom X-15 i njegov prvi let u svemir Geminijem 8, kao i scene kojima se pojavljuju neke crtice iz njegovog privatnog života.      

Moramo priznati da s nestrpljenjem očekujemo ovaj film i nadamo se da će nakon njega mnogi teoretičari zavjera odustati s pričama o lažiranju letova na Mjesec kada shvate koliko je bio glomazan taj projekt i koliko je ljudi i resursa bilo uloženo u nastojanje da se na površinu našeg prirodnog satelita dovede čovjek u doba kada su najjača svjetska računala bila snage Tamagotchi igračke. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam