Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Sony započeo predstavljanje igara poljupcem
Članak
Objavljeno: 12.06.2018. 13:06

E3 2018 

VIDEO: Sony započeo predstavljanje igara poljupcem

Sonyeva konferencija na E3-u obilježena je trailerom na čijem početku se ljube dvije cure.

VIDEO: Sony započeo predstavljanje igara poljupcem

Kako bi čim prije privukao pažnju publike, Sony je na svojoj konferenciji na E3 sajmu pustio trailer iz nove igre The Last of Us Part II koji počinje scenom u kojoj se dvije djevojke prilično strasno ljube, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Iako trailerom ubrzo počinju dominirati scene žestokog nasilja u kojima glavna junakinja na najbrutalnije načine razvaljuje svoje protivnike, početak prezentacije je osvanuo (ili će osvanuti) na svim naslovnicama game medija, koji žele pokazati da i video igre postaju lišene svih predrasuda i promoviraju toleranciju prema svim vrstama opredijeljenosti. Mi ovo ne doživljavamo kao nešto previše kontradiktorno, a Sony se nije usudio pokazati strasno druženje dva muška macho junaka, što bi vjerojatno u javnosti odjeknulo znatno jače. 

Osim ove igre, Sony je predstavio scene iz drugih zanimljivih naslova, uključujući Twin Mirror, Death Stranding, Destiny 2: Forsaken, Ghost of Tsushima i Spider-Man, a čitav "showcase" novih naslova možete pogledati u ovom videu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam