Nalazite se
Najuspješniji poslovni modeli na internetu
U okviru Web::Strategije 

Proglašeni najuspješniji poslovni modeli na internetu

U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2011, sve priznatija nagrada u javnosti koja iz godine u godinu na malo drugačiji način prokazuje uspješna poslovna rješenja – koja donose novac, ali i imaju ogroman potencijal.

MOL provodi samovolju u Ini
Pobuna u Nadzornom odboru 

MOL provodi samovolju u Ini

Nezadovoljan događajima u našoj naftnoj kompaniji, član Nadzornog odbora Ine Damir Vanđelić uputio je pismo predsjedniku uprave Zoltanu Aldottu. U njemu traži hitno hitno rješavanje niza otvorenih pitanja i nepovoljnih praksi, doznaje Energetika-net.com.

Otkazan susret poduzetnika i Rohatinskog
Panika u Vladi 

Otkazan susret poduzetnika i Rohatinskog

Grupa hrvatskih poduzetnika trebala je danas održati sastanak u zagrebačkom hotelu Westin. Na njemu su poduzetnici trebali podržati inicijativu guvernera Željka Rohatinskog o otpuštanju sredstava banaka. No, sastanak je otkazan i prebačen u Ministarstvo gospodarstva.

Rast online prodaje u turizmu
Web Strategija X 

Najavljen rast regionalne online prodaje u turizmu

Smatrate kako imate dovoljno turista u srpnju i kolovozu? Čini Vam se da u srcu sezone imate popunjene kapacitete? Ali što je s pred i posezonom? Kolektiva Web::Strategija X – Ugodno popunjeni g. Turizam ima rješenje za Vas!

Smije li Agrokor kupiti Mercator?
Slovenske agencije u akciji 

Smije li Agrokor kupiti Mercator?

Slovenska agencija za tržište vrijednosnim papirima pokrenula je postupak kontrole namjere Agrokora u preuzimanju 23,3 posto dionica Mercatora koje namjerava prodati Pivovarna Laško.

Egipatski vojnici uskoro pod hrvatskim šljemovima
Hrvatska kvalitete 

Opremamo egipatsku i kuvajtsku vojsku

Hrvatske tvrtke Kroko International i Šestan-Busch dogovorile su na sajmu naoružanja i vojne opreme IDEX 2011. vrijedne poslove. U Kuvajt i Egipat isporučivat će vojne odore i kacige, a vrijednost poslova mjeri se u desecima milijuna dolara.

Bit će posla na škverskim navozima
Na kraju ipak!

Odobreno restrukturiranje Brodosplita

Vlasnik samoborske tvrtke DIV Tomislav Debeljak najavio je u Splitu kako planira u Brodosplit investirati 1,5 milijardi kuna. DIV se na nedavnom natječaju prijavio za kupnju Brodosplita, a Europska je komisija sada odobrila plan restrukturiranja tog brodogradilišta.

Gospodarstvo u crvenom
Opet! 

Gospodarstvo u crvenom

Oporavak hrvatskoga gospodarstva i dalje se ne nazire. Pokazatelji za posljednje prošlogodišnje tromjesečje pokazuju da je BDP pao za 0,7 posto u odnosu na isto razdoblje godinu prije. Na razini cijele godine rezultati su još lošiji.