Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.12.2016. 09:51

Šmit Electronic 

Creative Labs od sada kod Šmita

Tvrtka iz Kutine postala je distributer Creative Labsa za Hrvatsku.

Creative Labs od sada kod Šmita

Creative Labs je tvrtka koja je postala poznata po kvalitetnim zvučnim karticama branda Sound Blaster, a u međuvremenu je svoju ponudu proširila na zvučničke sustave, pojačala i drugu audio opremu, gaming slušalice, pa čak i gaming tipkovnice i miševe. Tvrtka Šmit Electronic iz Kutine postala je distributer Creative Labsa za Hrvatsku, pa je od sada Sound Blaster proizvode i ostalu audio opremu Creativea ponovno moguće nabaviti u domaćim dućanima i web shopovima.

U ponudi su prvenstveno zvučne kartice u PCIE i USB inačicama, od jednostavnih modela do vrhunskih – profesionalnih, namijenjenih glazbenicima i gamerima. Za optimalne performanse uz ove kartice, tu su i Creative Labs zvučnici u kombinacijama 2.0 i 2.1 – od klasičnih kućnih i uredskih do profesionalnih studijskih monitora.

Pored toga, u ponudi su i slušalice, headsetovi, kamere, a Šmit naročito izdvaja i posebnu Creative Labsovu gaming liniju proizvoda Blaster X, koja je dizajnirana da može zadovoljiti prohtjeve i najzahtjevnijih igrača.

Za sve informacije se možete obratiti u ŠMIT ELECTRONIC – www.smit-electronic.hr

PR

Izvor: IT Biz Crunch

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam