Nalazite se
Građevina i dalje pada
22. mjesec zaredom 

Građevina i dalje pada

Crna statistika u građevini nastavlja se. Podaci Državnog zavoda za statistiku o fizičkom obujmu građevinskih radova pokazuju da su građevinske aktivnosti u siječnju bile manje za 8,3 posto u odnosu na isto razdoblje lani.

LinkedIn ima 100 milijuna članova
Osam godina nakon osnivanja 

LinkedIn ima 100 milijuna članova

Poslovno orijentirana društvena mreža LinkedIn uspjela je broj svojih članova povećati na 100 milijuna!

HT isplaćuje dividendu 23. svibnja
22,76 kuna po dionici 

HT isplaćuje dividendu 23. svibnja

Za 4. svibnja sazvana je Glavna skupština Hrvatskog telekoma (HT). Uz ostale točke, odlučivat će i o isplati dividende u iznosu od 22,76 kuna po dionici. Isplate dospijevaju i izvršit će se 23. svibnja.

Za Telekom Srbije samo jedna ponuda
Interes slab 

Za Telekom Srbije samo jedna ponuda

Sve do 15 minuta do isteka roka za Telekom Srbije nije stigla niti jedna ponuda. Tada je stigao jedini ponuđač zainteresiran za kupnju 51 posto udjela u srbijanskoj kompaniji. Riječ je o Telekomu Austria.

Zaduženje od milijarde i pol dolara
Nastavak Šukerove politike 

Zaduženje od milijarde i pol dolara

Hrvatska je u New Yorku uspješno izdala desetogodišnju obveznicu u iznosu od milijardu i pol američkih dolara. U transakciji je sudjelovalo gotovo 300 investitora, a kamatna stopa, koja će doći na naplatu za 10 godina, iznosi 6,375 posto.

Najuspješniji poslovni modeli na internetu
U okviru Web::Strategije 

Proglašeni najuspješniji poslovni modeli na internetu

U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2011, sve priznatija nagrada u javnosti koja iz godine u godinu na malo drugačiji način prokazuje uspješna poslovna rješenja – koja donose novac, ali i imaju ogroman potencijal.

MOL provodi samovolju u Ini
Pobuna u Nadzornom odboru 

MOL provodi samovolju u Ini

Nezadovoljan događajima u našoj naftnoj kompaniji, član Nadzornog odbora Ine Damir Vanđelić uputio je pismo predsjedniku uprave Zoltanu Aldottu. U njemu traži hitno hitno rješavanje niza otvorenih pitanja i nepovoljnih praksi, doznaje Energetika-net.com.

Otkazan susret poduzetnika i Rohatinskog
Panika u Vladi 

Otkazan susret poduzetnika i Rohatinskog

Grupa hrvatskih poduzetnika trebala je danas održati sastanak u zagrebačkom hotelu Westin. Na njemu su poduzetnici trebali podržati inicijativu guvernera Željka Rohatinskog o otpuštanju sredstava banaka. No, sastanak je otkazan i prebačen u Ministarstvo gospodarstva.

Rast online prodaje u turizmu
Web Strategija X 

Najavljen rast regionalne online prodaje u turizmu

Smatrate kako imate dovoljno turista u srpnju i kolovozu? Čini Vam se da u srcu sezone imate popunjene kapacitete? Ali što je s pred i posezonom? Kolektiva Web::Strategija X – Ugodno popunjeni g. Turizam ima rješenje za Vas!

Smije li Agrokor kupiti Mercator?
Slovenske agencije u akciji 

Smije li Agrokor kupiti Mercator?

Slovenska agencija za tržište vrijednosnim papirima pokrenula je postupak kontrole namjere Agrokora u preuzimanju 23,3 posto dionica Mercatora koje namjerava prodati Pivovarna Laško.