Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.11.2017. 11:53

PROMO ČLANAK 

Datalab HR svečano otvorio novi ured u Zagrebu

Od 01. listopada 2017. tvrtka DATALAB HR  posluje na novoj adresi kao DATALAB HR d.o.o. 

Datalab HR svečano otvorio novi ured u Zagrebu

Tvrtke DATALAB  AGRO  d.o.o. te GRAVIS GT d.o.o.  od  01. listopada posluju kao DATALAB HR d.o.o., službena podružnica međunarodne grupacije  DATALAB d.d.,najvećeg proizvođača ERP-a u JI Europi.

Povodom preseljenja na novu adresu Avenija V. Holjevca 40  (RECRO centar) u Zagrebu, tvrtka je za svoje korisnike, partnere i djelatnike organizirala svečano otvorenje novog ureda kojem je nazočio i izvršni direktor Datalab d.d. Moreno Rodman.

Goran Težak, direktor Datalab HR, ovom nam  je prilikom rekao sljedeće:„Mi smo IT tvrtka, a  ujedno smo i proizvodna te inovativna tvrtka. Zapravo mi smo vodeći proizvođač softvera u Jugoistočnoj Europi, i u tom duhu smo koncipirali ured, sto na omogućava da se razvijamo dalje te budemo još bolji, veći i jači, a to ćete imati prilike vidjeti u narednim mjesecima i godinama.“Novi ured ima dovoljno prostora za brzo rastući tim HR PANTHEON profesionalaca, druženje s korisnicima i partnerima te održavanje edukacija i uskoro redovnih dana otvorenih vrata.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->