Nalazite se
  • Zdravlje
  • VIDEO: Kirurška promjena boje očiju
Članak
Objavljeno: 15.11.2013. 11:34

BrightOcular 

VIDEO: Kirurška promjena boje očiju

Jeste li znali da u SAD-u već neko vrijeme možete kirurški promijeniti boju očiju?

VIDEO: Kirurška promjena boje očiju

Nakon kirurških kozmetičkih zahvata poput povećanja grudi i zatezanja lica, koji su se sve više proširili i u našoj zemlji, vrlo je vjerojatno da će našim starovima i starletama uskoro na raspolaganju biti i kirurška promjena boje očiju, zahvaljujući tehnici ugradnje umjetnih šarenica koju je prvi razvio Dr. Kenneth Rosenthal, dok šarenice u obliku implantata prodaje tvrtka BrightOcular.

Drugim riječima, očni kirurzi u SAD-u i Australiji vam već sada mogu tijekom operacije u trajanju od 15 minuta (po oku), ugraditi umjetne šarenice koje možete koristiti u kozmetičke svrhe, no BrightOcular kaže da će pomoći i u liječenju nekih bolesti, pa čak i za vraćanje vida u nekim slučajevima.

Tijekom operacije, zarezuje se površinski sloj oka (rožnjača) i potom kroz rez ubacuje nova tanka umjetna šarenica, a čitava operacija se obavlja pod lokalnom anestezijom.

BrightOcular kaže kako u slučaju infekcija, osjetljivosti na svjetlo i upala, što su nuspojave koje se mogu manifestirati "u rijetkim slučajevima", njihove umjetne šarenice nije problem ukloniti bez ikakvih poteškoća.

Sada čekamo prvu domaću starletu koja će nas zabljesnuti svojim velikim plavim "novim očima".

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->