Nalazite se
  • Zdravlje
  • Galaxy Watch 5 mjeri tjelesnu temperaturu
Članak
Objavljeno: 14.03.2022. 13:07

Samsung 

Galaxy Watch 5 mjeri tjelesnu temperaturu

Samsung će na svoj pametni sat iduće generacije postaviti senzor za mjerenje tjelesne temperature.

Galaxy Watch 5 mjeri tjelesnu temperaturu

Mada nam se čini da COVID-19 pandemija dolazi kraju, Samsung je tek sada odlučio unaprijediti svoje pametne satove značajkom koja bi bila od posebne koristi još prije dvije godine, sustavom mjerenja tjelesne temperature.

Mada je termometar korisna stvar za brojne stvari koje nisu vezane isključivo uz pandemiju, mišljenja smo da je Samsung malo zakasnio, obzirom kako je već duže vrijeme poznato da se prodaja klasičnih termometara popela do nebeskih granica od kada je opasni virus počeo harati svijetom.

Prema informaciji koju donosi Korea IT News, Samsung Galaxy Watch 5 će biti opremljen novim senzorom koji će vjerojatno koristiti infracrvenu tehnologiju kako bi bio u stanju izmjeriti vašu temperaturu.

Obzirom da infracrveni termometri koji su se pojavili u posljednjih nekoliko godina ne pružaju najtočnije rezultate, razlog Samsugovog kašnjenja možda leži u tome da je južnokorejski proizvođač radio na tehnologiji kako bi bio siguran da će nova metrika biti precizna, no to ćemo saznati tek kada dođemo u priliku isprobati njegov novi pametni sat.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung termometar Galaxy Watch 5
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->