Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.05.2016. 10:07

WhatsApp Desktop 

WhatsApp lansirao desktop aplikaciju za PC i Mac

Popularna komunikacijska platforma još je malo proširila svoju ponudu.

WhatsApp lansirao desktop aplikaciju za PC i Mac

Nakon što je početkom prošle godine lansirao uslugu WhatsApp Web koja omogućuje da svoje komunikacije s telefona zrcalite na web stranici koju otvarate na svojem desktop računalu, popularni komunikacijski servis sada je objavio dostupnost WhatsApp aplikacije za PC i Mac.

Nova aplikacija koju možete preuzeti na ovoj poveznici, kompatibilna je s PC računalima na kojima se vrte Windowsi inačice 8  ili noviji, te s Macovima na kojima se nalazi OS X 10.9 ili noviji Appleov operativni sustav.

Ako ste pomislili da aplikacija nudi nešto posebno više od web inačice, to nažalost nije tako, jer i dalje predstavlja samo ekstenziju vašeg telefona, što znači da zrcali razgovore i poruke s njega. Drugim riječima za korištenje morate biti povezani s telefonom očitavanjem QR koda kao i u slučaju s web inačicom.

No ipak sve nije isto, pa tako WhatsApp na svojem blogu kaže da aplikacija radi nativno na vašem desktopu, pa stoga imate podršku za nativne desktop notifikacije, kao i bolje shortcute na tipkovnici.

Moramo priznati da zasad ne vidimo neku posebnu prednost u korištenju desktop aplikacije u odnosu na web inačicu, a očekivali smo i da će u potpunosti izbaciti telefon iz igre, no to se očito (još) nije dogodilo. 

Izvor: WhatsAppVezani sadržaji
Ključne riječi Windows aplikacija PC desktop WhatsApp
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->