Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.05.2016. 12:12

Shooting World Cup-SWC 

VIDEO: Hrvatska simulacija streljaštva na Google Playu

Na izradi simulacije sudjelovali su bivši strijelci, osvajači medalja s kontinentalnih prvenstava.

VIDEO: Hrvatska simulacija streljaštva na Google Playu

Hrvatski developeri iz tvrtke Sight In Games, u Google Play trgovini  su objavili  zanimljivu igru pod nazivom Shooting World Cup-SWC, koja je u osnovi pucačka, ali se bavi pucanjem (streljaštvom) kao sportom.

Dečki nam kažu da je ovo od ideje do izvedbe u potpunosti hrvatski proizvod u čijoj izvedbi je pomogao i hrvatski HUB385 coworking centar. Izrada igre je trajala dvije godine, a u realizaciji su sudjelovali i bivši strijelci, osvajači medalja s kontinentalnih prvenstava, pa  igra stoga vrlo vjerno dočarava olimpijski sport streljaštvo, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Disciplina koju predstavljaju je zračna puška 10 metara, a kada se zna da je promjer najveće vrijednosti pogotka na meti (10) samo 0,5 mm, to će vam predstavljati veliki izazov, odnosno kao što kažu, "kao da gađate vrh igle".

Igra je napravljena za Android uređaje, te radi na Googleovom operativnom sustavu od inačice 2.3 na više, a uskoro planiraju izdati i inačicu za iOS.

U igri ćete koristiti prave modele pušaka iz svijeta streljaštva, pravi model streljačke odjeće, pravi model mete i pravu RWS municiju, a osjetiti ćete realno kretanje puške, te koristiti skoro pa realan mehanizam za okidanje u dva stupnja.

Shooting World Cup-SWC 4

Igru počinjete kao strijelac početnik, a za ostvareni određeni rezultat na mjesečnom međunarodnom turniru možete osvojiti kategoriju - dobar, odličan ili majstor strijelac. Za svaku osvojenu kategoriju biti ćete nagrađeni boljim puškama. Bolje puške imaju manje kretanje, te je lakše ostvariti dobar rezultat kako napredujete kroz igru.

Igrati je vrlo lako, morate "samo" pratiti prednji nišan puške i povući okidač puške u pravo vrijeme da bi pogodak bio idealan, što je kako kažu, "lakše reći nego učiniti", pa vam savjetujemo da sami provjerite.

Igra je "free to play", što znači da ju možete igrati za nula kuna i vježbati gađanje do mile volje, no za sudjelovanje na turniru je potrebno izvršiti jednokratnu uplatu u vrijednosti od 2,99 dolara. Nakon uplate igrač dobiva pristup svim turnirima koje će SWC u budućnosti organizirati.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->