Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.01.2018. 09:39

VIVO 

Vivo Xplay 7 dolazi s 10 GB RAM memorije

Nakon senzora otiska prsta ugrađenog u zaslon, Vivo donosi nove inovacije u svoje telefone.

Vivo Xplay 7 dolazi s 10 GB RAM memorije

Na ovogodišnjem CES 2018 sajmu u Las Vegasu kineski proizvođač pametnih telefona Vivo predstavio je prvi pametni telefon sa senzorom otiska prsta ugrađenog direktno u zaslon, po čemu je prvi u svijetu donio tu inovaciju. Sada znamo da će taj senzor biti ugrađen u telefon Vivo X20 Plus UD, no to nije jedina novost iz ove kineske tvrtke koja je odlučila da neće kopirati inovativna rješenje od drugih, već ih želi stvarati sama.

Prema procurjelim informacijama i fotkama s jedne zatvorene prezentacije koje donosi kineska stranica Weibo, Vivo se sprema predstaviti Vivo Xplay 7 smatfon, koji će također imati ugrađen senzor otiska prsta u zaslon, ali će i prvi u svijetu biti opremljen s čak 10 GB RAM memorije.

vivo-xplay-7-10gb-RAM

Pored toga uređaj će pogoniti Qualcommov novi Snapdragon 845 čipset, krasit će ga zaslon od ruba do ruba, te će se prodavati u inačicama od 256 GB i 512 GB pohrane, a za snimanje će koristiti dual kameru s 4X "loseless zoomom" koji omogućuje uvećanje scene 4 puta bez gubitaka u kvaliteti slike. 

U ovom trenutku još nije poznato koliko će koštati, ali se ne morate plašiti da ćete ga platiti kao recimo iPhone X. Uređaj bi trebao stići na tržište prije kraja ove godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam