Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.07.2019. 11:10

TRIO 

VIDEO: Trostruki mobilni zaslon za laptope

Projekt TRIO monitora za laptope skupio pola milijuna dolara na Kickstarteru.

VIDEO: Trostruki mobilni zaslon za laptope

Tvrtka MobilePixels na Kickstarteru je s prikupljenih pola milijuna dolara uspješno "crowdfundala" novi projekt, dodatne zaslone za laptope pod nazivom TRIO, koji omogućuje da svoj prijenosnik opremite s 2 dodatna mobilna zaslona koji se jednostavno spajaju na njega.

MobilePixels je početkom godine već lansirao sličan projekt pod nazivom DUEX, koji se odnosi na jedan dodatni zaslon za laptop. TRIO funkcionira na sličan način te vam omogućuje spajanje dodatna dva zaslona na poklopac laptopa, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Zasloni imaju mogućnost rotacije od 270 stupnjeva pa ih možete postaviti u bilo koji kut koji vam odgovara, a kompatibilni su s Mac, Linux, Chrome i Android uređajima putem USB-a. Zasloni su rezolucije od 1080p, dolaze s novom prilagodljivom regulacijom svjetline i dizajnirani su, kako kažu, da čim manje troše bateriju vašeg laptopa.

trio 3

Zasloni dolaze u dva modela, TRIO (12,5") koji je namijenjen laptopima od 13-14 inča, te TRIO Pro (14") za laptope od 15-15,6 inča.

TRIO putem Kickstartera možete naručiti u "Early Bird" ponudi za 199 dolara, dok će vas TRIO Pro koštati 219 dolara, a isporuke su predviđene za siječanj 2020.Vezani sadržaji
Ključne riječi zasloni laptopi MobilePixels TRIO
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->