Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.10.2018. 10:04

Microsoft 

VIDEO: Slušalice su najbolji Surface proizvod

Microsoftove pametne slušalice dolaze s Cortanom i regulacijom poništavanja buke.

VIDEO: Slušalice su najbolji Surface proizvod

Ovogodišnje Microsoftovo Surface događanje donijelo nam je nekoliko novih ili bolje rečeno nadograđenih proizvoda poput hibrida laptopa i tableta Surface Pro 6, Surface Laptop 2 prijenosnika i velikog tableta za crtanje Surface Studio 2, no po nama najzanimljiviji novi Surface proizvod predstavljaju jedne slušalice.

Naime, Microsoft je predstavio premium slušalice Surface Headphones, koje će se prodavati po cijeni od "lijepih"350 dolara (2244 kn), no za te novce ćete dobiti doista zanimljive značajke. Slušalice su dakako bežične, sadrže sustav za poništavanje buke koji možete ručno regulirati po želji te digitalnu asistenticu Cortanu koja je u njih direktno integrirana, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Razina poništavanja buke se podešava okretanjem fizičkog gumba na lijevoj slušalici, dok se na desnoj slušalici pojačava i smanjuje zvuk. Touch površine na svakoj slušalici omogućuju pokretanje i zaustavljanje glazbe te mijenjanje pjesama, a Cortana će vam pomoću glasovnih komandi omogućiti uspostavljanje hands-free poziva te upravljanje multimedijskim i drugim sadržajima s pametnog telefona. Ukratko rečeno, ovo su slušalice koje bismo vrlo rado isprobali, pa ako im je i zvuk dobar kao ostale značajke, mogli bismo ih staviti na popis rođendanskih želja.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->