Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.09.2018. 10:41

Oculus Quest 

VIDEO: Predstavljen samostojeći Oculus Quest VR

Prva igra za novi Facebookov headset biti će Vader Immortal: A Star Wars VR.

VIDEO: Predstavljen samostojeći Oculus Quest VR

Oculus je predstavio svoj novi samostojeći VR headset Oculus Quest koji će se naći na tržištu u proljeće 2019. godine po cijeni od 400 dolara (2540 kn), a već na dan njegovog lansiranja imat ćete na raspolaganju više od 50 igara, uključujući poznate naslove s Rifta među kojima su Robo Recall, The Climb i Moss.

Oculus kaže da će novi headset koristiti touch kontrolere i imat će ugrađene širokokutne senzore (kamere) koji će prepoznavati prostor bez potrebe za dodatnim vanjskim jedinicama, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Uz headset Oculus je predstavio i Oculus Insight tehnologiju koja služi za praćenje igrača, VR sadržaja i kontrolera pomoću naprednih algoritama računalnog vida, kako biste pomoću značajke Guardian tijekom igre uvijek bili na sigurnom, odnosno bez rizika da ćete se u žaru borbe zabiti u neku prepreku i razbiti glavu.

Što se kvalitete slike tiče, Quest će vam donijeti razlučivost od 1600x1440 piksela po oku, znači istu kao i Rift, a poboljšan je i audio, pa tvrde da ćete imati savršenu kvalitetu zvuka uz još dublje basove.

Oculus će na dan lansiranja Questa u ponudi imati i potpuno novu igru, točnije prvu epizodu nove Star Wars franšize Vader Immortal: A Star Wars VR, čija radnja će sadržavati nikad ispričanu priču iz svemira Star Warsa s posebnim fokusom na Dartha Vadera, kao što možete vidjeti u ovom videu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->