Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.10.2020. 10:09

Sega 

VIDEO: Sega slavi 60 godina s free igrama na Steamu

Sega za veliku obljetnicu nudi sve igre s popustima, neke free, a imate mogućnost zaigrati i otkazane naslove.

VIDEO: Sega slavi 60 godina s free igrama na Steamu

Sega je odlučila svoju 60-godišnjicu proslaviti na Steamu, pa je organizirala veliku feštu koja uključuje prodaju svih naslova s velikim popustima, koji uključuju Total War serijal, Persona 4 Golden i Bayonettu, live streaming novih i starih igara od strane developera, kao i ponudu određenog broja naslova za nula kuna, među kojima je i izvrsni Sonic The Hedgehog 2, po mišljenju mnogih najbolja igra serijala, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Posebno zanimljiv dio Segine fešte na Steamu su mini igre koje su specijalno izrađene za ovu obljetnicu i mogu se preuzeti u ograničenom vremenskom roku. Među njima je i otkazani naslov Golden Axe: Reborn, pa ćete imati priliku zaigrati jedan level igre koja nije nikada izašla, no imate samo 24 sata da je preuzmete.

Tu su i Streets of Kamurocho, mini igra koja podsjeća na kombinaciju Streets of Rage i naslova iz franšize Yakuza, a nju možete preuzeti između 17. i 19. listopada, multiplaver tenkovska igra Armor of Heroes (dostupna između 15. i 19. listopada, te side-scroll pucačina Endless Zone (16. -19. listopada).

Ako vas zanima što još Sega nudi gamerima u čast proslave velike obljetnice posjetite ovu poveznicu.Vezani sadržaji
Ključne riječi Steam Sega 60 godina
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->