Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.10.2020. 16:28

Porsche monitori 

Porsche Design i AOC razvijaju gaming monitore

Porscheov luksuzni brand uz pomoć AOC-a ulazi na tržište gaming monitora.

Porsche Design i AOC razvijaju gaming monitore

Vjerojatno vam je svima poznato da Porsche ne proizvodi samo automobile, jer posjeduje i brand Porsche Design, koji se bavi dizajnom i izradom odjeće, naočala, torbi, satova, zvučnika, slušalica i drugih proizvoda kojima je zajednička stvar vrhunski dizajn kakav biste i očekivali od jednog takvog velikog igrača iz svijeta autoindustrije.

Porsche Design je upravo ušao u partnerstvo s AOC-om, kako bi na tržište donio novu liniju proizvoda s svojim brandom, gaming monitore.

U svojem priopćenju Porsche Design kaže da ovo ekskluzivno partnerstvo kombinira sofisticirani i funkcionalni dizajn renomiranog brenda Porsche Design s AOC-ovom state-of-the-art tehnologijom monitora.

"Ovim strateškim partnerstvom Porsche Design ulazi u brzorastuće tržište gaming monitora. Naime, svjetski tržišni udio gaming monitora od 144 Hz i više je narastao za čak 76 posto u usporedbi s krajem 2019. godine. Nova suradnja korisnicima će ponuditi ekskluzivan lifestyle-brand pristup targetirajući posebno mlade koji uživaju u gamingu i široku target skupinu s jakom zajednicom diljem svijeta. Posuđujući elemente iz uhodanog moto sport svijeta, monitori su savršena tranzicija od sporta na cesti, do sporta u dnevnom boravku", navodi se u medijskom priopćenju.

Također navode da ćemo prvi Porsche gaming monitor vidjeti uskoro, no ne preciziraju kada bi to točno moglo biti. U svakom slučaju, ako će kvaliteta biti dobra, a cijena pristojna, mislimo da će mnogi gameri htjeti "voziti" svoje igre na Porsche monitoru kad si već ne mogu priuštiti 911 ili Taycan.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->