Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.10.2020. 09:36

iPhone 12 

Apple službeno najavio iPhone 12 događanje

Hoće li 13. listopada biti sretan ili nesretan za Apple iako nije petak?

Apple službeno najavio iPhone 12 događanje

Kao što smo to i očekivali, Apple je objavio datum održavanja svojeg novog događanja, na kojem bi napokon trebao predstaviti novi iPhone 12 ili kako će se već zvati. Na nedavno održanom događanju na kojem se očekivao ovogodišnji flagship telefon predstavili su Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, Apple Fitness+, novi iPad Air iPad, te servis Apple One, što znači da su htjeli da sva pažnja korisnika i medija na novom događanju bude usmjerena isključivo na iPhone 12 u njegove razne inačice.

Prema očekivanjima, ni ovo događanje se neće održati uživo, već isključivo online, a svi koje zanima moći će ga pratiti putem službene Appleove web stranice.

Očekuje se da će čitava ovogodišnja linija iPhoneova dobiti podršku za 5G, mada kruži i glasina da će najmanji i najjeftiniji model ostati na 4G.

U glasinama se govori da će taj najmanji telefon nositi ime iPhone 12 mini i imat će 5,4-inčni zaslon. Drugi modeli će biti iPhone 12 i iPhone 12 Pro sa zaslonima od 6,1 inča, dok će najjači i najskuplji model nositi ime iPhone 12 Pro Max i imat će 6,7-inčni zaslon te dakako najjače specifikacije

Jesu li glasine točne saznat ćemo idući tjedan.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->