Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.05.2021. 14:36

Samsung 

VIDEO: Samsung ismijava kameru iPhonea

Samsung je pokrenuo novu seriju video reklama kojima ukazuje na inferiornost kamera novih iPhoneova prema vlastitima.

VIDEO: Samsung ismijava kameru iPhonea

Samsung vrlo često voli koristiti priliku podbadanja konkurencije kada u rukama ima neki proizvod koji donosi veliku nadmoć u određenim značajkama.

Ovom prilikom južnokorejska kompanija napravila je dva YouTube videa u kojima ukazuje na inferiornost kamera na iPhone 12 Pro Max telefonima u usporedbi s onima koje se nalaze na njegovim Galaxy S21 Ultra uređajima.

U prvoj veseloj reklami Samsung ismijava iPhone zbog ograničenih mogućnosti zumiranja pa prikazuje kako 100x zum Galaxy S21 Ultra osim što može povećavati detalje znatno više nego kamera iPhone X uređaja, odlične rezultate postiže i pri snimanju mjeseca u potpunom mraku, kao što možete vidjeti u ovom videu.

"Vaš upgrade telefona ne bi smio biti downgrade", zaključuje Samsung aludirajući na gotovo nikakva poboljšanja u kameri koja je donio novi iPhone u usporedbi s prošlom generacijom.

U drugom šaljivom oglasu Samsung ukazuje ne kvalitetu snimanja koju donosi kamera Galaxya S21 Ultra sa senzorom od 108 MP, koja omogućuje snimanje fotografija s impresivnom oštrinom i kvalitetom boje, što demonstrira usporedbom sa snimanjem istog detalja pomoću kamere iPhonea, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Čeka se odgovor Applea koji je u sličnim situacijama znao uzvratiti svojim podrugljivim videima, mada ne znamo kojim bi se adutima mogao poslužiti. Ako uopće ima koji u rukavu.  Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->