Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.05.2021. 09:58

Yamaha 

Yamahini receiveri s podrškom za 8K i Xbox Series X

Softverska nadogradnja koja će doći s receiverima namijenjena je HDMI 2.1 značajkama koje su ključne za gaming.

Yamahini receiveri s podrškom za 8K i Xbox Series X

Yamaha je najavila novu liniju high-end Aventage receivera za 2021. godinu, RX-A8A, RX-A6A i RX-A4A koji sadrže 11, 9 i 7 kanala.

Odmah nakon lansiranja Yamaha će im omogućiti HDMI 2.1 značajke koje uključuju 4K/120Hz, 8K/60Hz, Variable Refresh Rate (VRR), Automatic Low Latency Mode (ALLM), Quick Frame Transport (QFT) i Quick Media Switching (QMS). Te značajke će biti dostupne kroz ažuriranja koja će ujedno donijeti kompatibilnost s Xbox Series X konzolama.

Do tada, kao i u slučaju postojećih modela, korisnici koji će htjeti koristiti te značajke morat će uključiti svoje konzole direktno u TV i koristiti HDMI eARC kako bi propustili audio prema receiveru.

Novi receiveri donose podršku za 3D audio formate tipa Dolby Atmos i DTS:X, a podržavaju i Dolby Vision na svim HDMI inputima.

Ujedno dolaze i s mikrofonima koji analiziraju akustiku vaše sobe i kalibriraju audio izlaz te podržavaju pametne asistente kao što su Alexa, Siri i Google Assistant. Dva najbolja modela će kroz ažuriranja dodati i Auro 3D značajku za koju Yamaha kaže da će, stvoriti "virtualne trodimenzionalne krajolike koji se kreću oko slušatelja".

Receiver RX-A8A će koštati 3.000 dolara, RX-A6A 2.200 a RX-A4A 1.300 američkih dolara.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->