Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.05.2015. 11:05

Flow 

VIDEO: Samsung Flow stigao u Google Play trgovinu

Ako imate podržani Galaxy uređaj, sada možete isprobati beta inačicu aplikacije za ''cross-dijeljenje'' sadržaja.

VIDEO: Samsung Flow stigao u Google Play trgovinu

Samsung je u studenom prošle godine predstavio aplikaciju Flow, koja omogućuje jednostavno dijeljenje aktivnosti između njegovih različitih uređaja, što funkcionira slično kao Appleov Continuity.

Javna beta inačica aplikacije je sada postavljena u Google Play trgovinu, pa ju možete isprobati, no samo ako posjedujete jedan od podržanih Samsung Galaxy uređaja, a to su za sada samo Galaxy S5, S6 i S6 Edge, Galaxy Alpha, Note 4 i Note Edge, te Galaxy Tab S.

Ova testna inačica vam omogućuje da započnete čitati neki članak na vašem pametnom telefonu, pauzirati ga i nastaviti gdje ste stali na drugom uređaju, recimo tabletu.

Drugim riječima, pomoću Flowa možete transferirati svoje trenutne aktivnosti na jednostavan način, te se prebacivati između uređaja prema želji i potrebi, a Samsung developerima nudi mogućnost da svoje aplikacije prilagode tom sustavu i omoguće glatki protok sadržaja između gadgeta.  

Ako posjedujete barem dva od podržanih uređaja, aplikaciju možete isprobati nakon što ju preuzmete na ovoj poveznici u Google Play trgovini.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->