Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.03.2015. 12:16

Logitech MX Master 

VIDEO: Proces izrade novog Logitechovog bežičnog glodavca

Pogledajte kako teče proces dizajna MX Mastera, za koji Logitech tvrdi da je najnapredniji bežični miš na tržištu.

VIDEO: Proces izrade novog Logitechovog bežičnog glodavca

Logitech je predstavio svojeg novog miša pod nazivom MX Master, za koji kažu da je dizajniran za rad preko više zaslona i na različitim operativnim sustavima, te je po njima "najnapredniji bežični miš na tržištu".

U videu dolje možete vidjeti čitav proces izrade novog miša, koji uključuje ručno oblikovanje modela, čime se Logitech trudi dobiti ergonomske značajke koje njihove miševe oduvijek čine među najudobnijim za držanje u ruci. 

Logitech kaže da MX Masterov oblik omogućuje ispravan položaj ruke i dlana pri radu, pri čemu se puno pažnje posvetilo i dobro pozicioniranim tipkama i kotačiću. kako bi vam korištenje bilo čim jednostavnije i prirodnije.

Miš se na Windows ili Mac računala spaja putem Logitech Unifying prijemnika ili Bluetooth Smart tehnologijom, a može se upariti s do tri uređaja, što omogućuje da radite na desktop računalu, prijenosniku i tabletu. Pritiskom na tipku Logitech Easy-Switch možete se slobodno prebacivati između uređaja, a pored toga miš ima tipku kojom se mogu prilagoditi i ponavljajuće kontrole na Mac računalima.

Pored toga, tu je i Logitech Options Software koji omogućuje prilagodbu tipki i akcija koje vam najviše odgovaraju, dok Logitech Darkfield Laser nudi precizno praćenje na bilo kojoj površini, uključujući staklo i visoko sjajne podloge.

MX Master ima punjivu bateriju koja ovisno o korištenju traje do 40 dana, a indikator svijetla će vas obavijestiti kad se baterije trebaju napuniti.MX Master će biti dostupan u travnju 2015. po preporučenoj maloprodajno cijeni od 769 kuna.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->