Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.05.2016. 16:25

LINK 

VIDEO: Pretvorite svaki sat u pametni

Ovaj gadget možete spojiti na svoj obični ručni sat i uživati u mogućnostima pametnog.

VIDEO: Pretvorite svaki sat u pametni

Ukoliko na svojoj ruci nosite neki bolji i skuplji klasični ručni sat, vjerojatno vam ne pada na pamet da biste ga zamijenili pametnim, bez obzira na sve tehnološke značajke i mogućnosti koje vam nudi.

Ekipa iz kanadske tvrtke Wearatec iz Toronta, dosjetila se kako vam na postojeći ručni sat spojiti hardverski dodatak za "opamećivanje", pa je proizvela gadget pod nazivom LINK.

Taj je gadget dizajniran tako da se može spojiti na kopču metalnih remena ručnih satova od 18 do 26 mm širine, a u sebi donosi brojne pametne značajke kao što možete vidjeti u ovom videu.

Među pametnim značajkama dobit ćete  povezivost s pametnim telefonom putem kojeg ćete dobivati nove obavijesti iz aplikacija, a zanimljiva je i mogućnost korištenja gadgeta kao daljinskog za upravljanje drugim uređajima poput računala, tableta i pametnih telefona.

Tu su također i fitness senzori i trackeri, a proizvođači nisu zaboravili uključiti ni sustav za beskontaktno plaćanje i NFC kako biste mogli obavljati sigurne transakcije, otključavati vrata, uređaje i druge stvari.

Pored toga LINK je opremljen i digitalnim mikrofonom pa njime možete upravljati svojim digitalnim asistentom na telefonu, ili ga koristiti kao diktafon.

LINK se trenutno nalazi u sustavu crowdfundinga na Indiegogo portalu, gdje bi trebao skupiti 50.000 dolara u sljedećih dvadesetak dana, a ukoliko vas zanima, možete u kampanju uložiti 200 dolara (1.321 kn), pa ćete ga dobiti u prosincu 2016. 

Izvor: Indiegogo

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->