Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.05.2016. 14:57

Overwatch 

U beti Overwatcha već 9 milijuna igrača

Očito je da će Overwatch biti još jedna velika uspješnica Blizzarda.

U beti Overwatcha već 9 milijuna igrača

Kada je Blizzard svojevremno objavio da radi na pucačkoj timskoj multiplayer igri, mnogi su pomislili da je krenuo u totalno pogrešnom smjeru, te da bi mu igra Overwatch mogla uzrokovati pad prihoda, obzirom da je potpuno nov igrač u MP FPS žanru.

No kao što to uvijek biva kada je Blizzard u pitanju, sve što dotakne iz nekog se razloga pretvori u zlato, pa će nakon uspoješnica iz franšiza WarcraftStarCraft, Diablo, World of Warcraft, uskoro očito mlatiti pare i na Overwatchu.

To potkrepljuje nedavni post na njihovom Twitter profilu, u kojem se zahvaljuju vojsci od čak 9,7 milijuna igrača na tome što sudjeluju u igranju otvorene bete, čime opet jasno demonstriraju svoju moć, snagu i veliki ugled koji imaju među gamerima.

Zahvala igracima

Tih 9,7 milijuna igrača čine Overwatch najigranijom betom u povijesti Blizzarda, što znači da uoči skorog lansiranja koje će uslijediti ovih dana, već imaju ogromnu bazu potencijalnih kupaca koji će igru kupiti za 60 eura (450 kn), te se zabavljati na serverima u dobrom društvu pomoću svoje PS4 ili Xbox One konzole, odnosno Windows PC računala.

Ako vas zanimaju i druge brojke vezane uz Overwatch betu, impresivno zvuče i podaci da su igrači do sada utrošili oko 81 milijun sati na igranje, te su sudjelovali u 37 milijuna mečeva, a svaki od tih 9,7 milijuna je do sada igrao 8 sati u prosjeku.       

Izvor: Blizzard [Twitter]Vezani sadržaji
Ključne riječi Beta Blizzard igraći Overwatch MP FPS
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->