Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.03.2024. 11:48

Microsoft 

U svibnju će Microsoft otkriti svoju AI viziju

Microsoft će ovog proljeća biti jako aktivan u predstavljanju novih rješenja vezanih uz umjetnu inteligenciju.

U svibnju će Microsoft otkriti svoju AI viziju

Microsoft je duboko zakoračio u svijet umjetne inteligencije, a mnogi AI alati se sve više utrpavaju u njegove proizvode, kako bi vam umjetna inteligencija na računalima, telefonima i igraćim konzolama pružila nova iskustva te olakšala i uljepšala rad i zabavu.

Najveće novosti vezane uz AI Microsoft će predstaviti na Build konferenciji za developere koja se održava od 21. do 23. svibnja ove godine, ali je već počeo pozivati medije i na privatni događaj za medije koji će se održati 20. svibnja, dan prije početka Builda.

Na tom će događanju izvršni direktor Satya Nadella predstaviti svoju i Microsoftovu viziju umjetne inteligencije kroz hardver i softver. Mada neće biti live streaminga tog zatvorenog događanja, novinari koji će osobno nazočiti, imat će priliku prvi saznati novosti i vidjeti praktične demonstracije Microsoftovih noviteta vezanih uz umjetnu inteligenciju, ali i konkretnih proizvoda pojačanih naprednim AI-jem, poput OLED Surface Pro 10 i Surface Laptop 6 prijenosnika.

Očekuje se da će novi laptopi biti opremljeni Intel Core Ultra ili Snapdragon X Elite čipovima s neuronskim procesorskim jedinicama sljedeće generacije. Zainteresirani?

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->