Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.12.2020. 12:09

Galaxy Z Fold 3 

Samsung najavljuje tanje i lakše preklopne telefone

Na Samsung Investor Forumu južnokorejska tvrtka najavila je dalji razvoj tehnologije uređaja sa savitljivim preklopnim zaslonima.

Samsung najavljuje tanje i lakše preklopne telefone

Prošli mjesec smo imali priliku testirati Samsung Galaxy Fold 2 u Vidilabu (slika gore) i svima se taj uređaj jako dopao, mada nam se nešto manje sviđala cijena po kojoj ga prodaju. Samsung zna da mu telefoni s preklopnim savitljivim zaslonima ne donose najveću dobit u poslovanju, no svejedno ih planira i dalje razvijati.

Na Samsung Investor Forumu, Samsungovi dužnosnici su u obraćanju investitorima izjavili da se priča s preklopnicima nastavlja i kažu da već rade na novom, tanjem i lakšem preklopnom telefonu, za koji očekujemo da će se zvati Galaxy Fold 3, mada još ne iznose nikakve detalje o tome kako će izgledati i kakav će ga hardver pogoniti.

Početkom iduće godine očekujemo nove Samsungove modele iz serije Galaxy S koji će dobiti dodatak u obliku S Pen olovke, zbog čega su mnogi pomislili da će tvrtka ugasiti proizvodnju Note uređaja, mada bi Samsung trebao izdati Galaxy Note 21 u lipnju iduće godine.

Zajedno s lansiranjem novog Notea, očekujemo i dolazak Galaxy Z Fold 3 uređaja, a u predstojećim mjesecima bismo mogli saznati i nešto više detalja o novim telefonima najvećeg proizvođača smartphoneova na svijetu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->