Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.12.2020. 09:13

VIDI 297 

NOVI VIDI: AMD Big Navi vs Nvidia Ampere

Usporedili smo najnovije grafičke kartice Nvidije i AMD-a, 10 najboljih gaming kućišta i testirali AMD Ryzen 5 5600 i AMD Ryzen 9 9600X procesore.

NOVI VIDI: AMD Big Navi vs Nvidia Ampere

U novom izdanju časopisa VIDI br. 297 za prosinac 2020. godine, donosimo brojne hardverske teme i testove, recenzije najboljih igara, reportaže s najzanimljivijih događanja, a nismo zaboravili ni tradicionalni Božićni Palac gore za kupnju!

Među sadržajima novog broja časopisa VIDI 297 izdvajamo:

Tema broja: Test novih AMD i Nvidia grafičkih kartica

VIDI 297 1

U samo nekoliko mjeseci bilo smo svjedoci predstavljanja dvije najnovije generacije high end grafičkih kartica, Nvidjinih Ampere RTX 3000 i AMD-ovih RDNA 2 RX 6800. Testirali smo ih i usporedili, kako bismo vidjeli je li AMD doista uspio nadmašiti Nvidiju, odnosno je li došlo vrijeme da mu Nvidia prepusti tron.

Usporedni test: 10 najboljih gaming kućišta

VIDI 297 2

Gamere ne možete kupiti sivom kantom koja se skriva ispod stola. Oni žele veliko, prozračno i lijepo kućište u kojem će njihov hardver maksimalno doći do izražaja, kako u performansama, tako i vizualno.

Hardver tema: AMD Ryzen 5 5600 i AMD Ryzen 9 9600X

VIDI 297 5

U Vidilabu su zabljesnuli novi AMD-ovi super procesori. Jesu li doista tako brzi i moćni da mogu parirati Intelovim u svim segmentima koji uključuju gaming saznat ćete u našoj temi.

Reportaža: JobFair Meetup

VIDI 297 4

U popularnom KSET-u održao se sajam poslova JobFair Meetup koji je spojio studente s potencijalnim poslodavcima. Vidi je od svih sudionika napravio novinare Koji su postavljali pitanja poslodavcima i za to dobili vrijedne nagrade.

Božićni palac gore za kupnju!

VIDI 297 3

I ove godine zavirili smo u dubinu naših gadget želja i probrali 48 mega kul uređaja u deset kategorija kao putokaz prema kvalitetnoj kupovini za vrijeme blagdana, kada iza svakog izloga vrište sniženja, ali se i skrivaju potencijalne zamke.

HOW-TO: Vidi X pametni termostat

VIDI 297 6

U how-to radionici pokazat ćemo vam kako VIDI X mikroračunalo pretvoriti u pametni termostat centralnog grijanja koji će vam štedjeti energiju i novac.

Gaming specijal: PC Play

VIDI 297 11

Recenzirali smo dva velika hita za PC i konzole nove generacije, najnovije naslove iz COD i Dirt franšiza, koji trenutno predstavljaju sam vrh ponude video igara.

Programiranje: Google App Sheet

VIDI 297 8

Otkrivamo vam kako su Googleovi stručnjaci zamislili alat za razvoj aplikacija bez pisanja koda za koji neki misle da je mit.

Hardver test: Motorola Razr 5G

VIDI 297 10

Testirali smo novi Motorolin preklopni Razr telefon koji uz atraktivan izgled donosi 5G povezivost. Saznajte je li mu poprilično visoka cijena opravdana.

Hardver test: Lenovo ThinkPad X1 Fold

VIDI 297 9

Lenovo se snažno okrenuo preklopnim zaslonima, te nam ovaj puta donosi pravi preklopni premium laptop koji cijelom svojom površinom ima odličan OLED zaslon.

Osim tih sadržaja, u novom Vidiju ćete pronaći i brojne druge zanimljive sadržaje, testove i naše redovne rubrike s najnovijim vijestima iz tehnologije, znanosti i regije, kolumnu našeg MAK-a i neizbježnog Vidi doktora koji odgovara na vaša pitanja i najbolja nagrađuje.

Uživajte u čitanju i VIDImo se!Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->