Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.11.2020. 09:27

Windows 10 

Microsoft želi sve Android aplikacije u Windowsima 10

Microsoft bi iduće godine mogao omogućiti izvođenje Android aplikacija na Windows 10 računalima bez aplikacije za povezivanje s telefonom.

Microsoft želi sve Android aplikacije u Windowsima 10

Android aplikacije već su dostupne na vašim Window 10 računalima, no isključivo putem emulatorskih programa poput BlueStacksa ili Your Phone aplikacije koja vam omogućuje povezivanje rečunala s Android telefonima, doduše s podrškom za vrlo uski krug uređaja.

Kako se čini, Microsoftu to nije dovoljno, pa želi dovesti Android aplikacije na Windowse 10 u "nativnom" obliku, o čemu izvještava poznati Microsoft leaker Zac Bowden na svojem Twitter profilu.

On tvrdi da Microsoft radi na tome da Android aplikacije omogući svim korisnicima Windowsa 10, bez potrebe za korištenjem bilo kakve dodatne aplikacije, što znači da bismo mogli dobiti nadogradnju Windowsa koja će podržavati izvođenje Android igara, alata i drugog softvera.

Prema Zacovoj tvrdnji, Microsoft želi da ova nadogradnja izađe tijekom iduće godine, što je po nama vrlo ambiciozan plan, iako je u prošlosti već izdan jedan testni build Windowsa koji je imao podršku za Android, ali ga je Microsot odbacio.

Ovo bi moglo značiti da će Windowsi 10 imati svojevrsni Android emulator predugrađen u sebe, no to će imati smisla samo ako neće dolaziti do usporavanja rada računala, kao što je slučaj s postojećim emulatorima koji u zahtjevnijim igrama poput CoD Mobilea "zatuku" procesor PC-a, što onemogućuje ugodno igranje Android igara korisnicima sa slabijim računalimaVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->