Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.10.2018. 10:35

Razer Sila 

Razer tvrdi da je Sila najbrži gaming ruter

Ovaj ruter je specijalno izrađen za gaming niske latencije preko Wi-Fi mreže.

Razer tvrdi da je Sila najbrži gaming ruter

Svi gameri znaju kako je nezgodno kada vam se modem nalazi na drugom kraju kuće i njegov bežični signal ne omogućuje igranje preko interneta s niskom latencijom, pa čak ni streamanje filmova i glazbe s YouTubea bez prekida. Žica je dakako najbolje rješenje, ali kome se danas da provoditi "žnjore" po čitavoj kući?

Razer je stoga odlučio gamerima ponuditi ruter pod nazivom Sila koji je u potpunosti posvećen gamingu i dizajniran je da osigura minimalni lag i stabilnu vezu bez prekida kada se igrate ili streamate multimedijske sadržaje.

Razer Sila 2

U ruter je ugrađen Razer FasTrack QoS sustav koji daje prioritete prometu podataka, pa je u stanju automatski detektirati konzole ili otkriti igru koju igrate na PC-u te rezervirati dovoljno propusnosti za igranje na pritisak jednog gumba, čime ćete ostalim uređajima i ukućanima ograničiti propusnost kako biste mogli na miru virtualno ratovati i osvajati svijet.

Razer Sila 3

Ukoliko želite koristiti Silu na velikom području, moći ćete povezati više rutera zajedno i napraviti mrežu za još kvalitetniju Wi-Fi konekciju. Razer tvrdi da dvije Sile mogu pokriti područje do 1800 m2, a ako priključite treći ruter, moći ćete pokriti i nekoliko katova u zgradi. 

Sve postavke rutera možete namještati putem aplikacije za Android i iOS, a jedan ćete uređaj platiti oko 300 eura.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Razer gamerski ruter Sila
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam