Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.08.2016. 11:34

Android 7.0 

Popis Samsung i HTC telefona koji dobivaju Nougat

Američki T-Mobile objavio popis HTC-ovih i Samsungovih telefona koji bi uskoro trebali biti nadograđeni na Android 7.0.

Popis Samsung i HTC telefona koji dobivaju Nougat

Novi Googleov operativni mobilni sustav Android 7.0 Nougat za sada stiže u obliku nadogradnji isključivo na Nexus uređajima, no jasno je da će se naći i na kvalitetnijim uređajima svih velikih proizvođača, uključujući Samsung i HTC. Američki T-Mobile je objavio popis HTC-ovih i Samsungovih uređaja koji prvi dobivaju nadogradnje na Android Nougat, mada zasad ne precizira kada će započeti s nadograđivanjem.

Na popisu se nalaze dva HTC-ova telefona, flagship HTC 10, te HTC One M9.

Što se tiče Samsungovih pametnih telefona popis je malo veći, pa će Android 7.0 Nougat nadogradnje biti dostupne vlasnicima uređaja Galaxy Note 5, Galaxy Note 7, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S7 i Galaxy S7 edge.

Domaći operateri nam još nisu poslali priopćenja kada će nadogradnje i na kojim uređajima započeti u Hrvatskoj, no vjerujemo da će se i oni ubrzo oglasiti.

Inače, u glasinama se spominje da Google već priprema nadogradnju pod nazivom Android 7.1 Nougat koja bi trebala donijeti značajke Google Assistant i Nexus Launcher, te navigacijsku traku s mogućnošću prilagođavanja.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->