Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.08.2016. 15:37

Google 

Potvrđeno: LG V20 će prvi imati Android Nougat

Google objavio da će prvi telefon s Android 7.0 Nougat OS-om biti novi LG-ev flagship.

Potvrđeno: LG V20 će prvi imati Android Nougat

Google je na svojoj službenoj Android stranici na kojoj predstavlja operativni sustav Android 7.0 Nougat, objavio da će prvi uređaj s novim "slatkišem" biti LG V20 telefon koji će 6. rujna ove godine biti predstavljen u San Franciscu, a dan iza toga u Seulu.

Inače, Google je već "zarolao" stabilnu inačicu Androida 7.0 koja će ovih dana stizati u obliku nadogradnje vlasnicima Nexus uređaja, točnije onima koji posjeduju Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player, Pixel C, te General Mobile 4G (Android One), što znači da će LG V20 biti zapravo samo prvi novi telefon koji će na sebi imati predugrađen novi OS. 

Što se samog uređaja tiče, on bi trebao biti izuzetno zanimljiv, jer će ga osim Nougata krasiti i 32-bitne Hi-Fi Quad DAC značajke, zbog čega bi trebao biti impresivan na polju videa i zvuka, te će između ostaloga imati mogućnost reduciranja 50% ambijentalne buke i stvaranja ugođaja koncerta uživo pomoću slušalica.

U glasinama se spominje da bi telefon treba doći s 5,7-inčnim zaslonom, ali i sekundarnim ekranom kakav posjeduje njegov prethodnik V10. Pored toga govori se da će ga pogoniti Snapdragon 820 čipset i Adreno 530 grafika, a imat će i 4 GB RAM memorije, te dual kameru na stražnjoj strani.

Pored toga korisnicima će se vjerojatno dopasti i tijelo telefona koje će u potpunosti biti metalno, dok ostale zanimljive detalje tek očekujemo.Vezani sadržaji
Ključne riječi Google Android 7.0 Nougat LG V20
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->