Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.01.2020. 15:29

CES 2020 

Aplikacija vašu fotku animira i pretvara u lik igre

Ovo bi nam trebalo omogućiti da u video igrama upravljamo samim sobom kao herojem.

Aplikacija vašu fotku animira i pretvara u lik igre

Uz hrpe zanimljivog hardvera i gadgeta na ovogodišnjem CES 2020 sajmu pronašlo se mjesta i za poneku dobru demonstraciju softvera.

Kineska tvrtka Xiaoxiaoniu Creative Technologies predstavila je svoju Wonder Painter tehnologiju koja funkcionira uz pomoć umjetne inteligencije i omogućuje doista jako zanimljive stvari.

Između ostaloga, moći ćete fotku svojeg čitavog tijela koju snimite kamerom ili mobitelom, ubaciti u softver ili video igru, animirati, obojati, prekriti teksturama i pretvoriti se u igrivi lik kojim možete upravljati na isti način kao u igrama u kojima vodite druge heroje. Čak što više, moći ćete u neku buduću inačicu Tekkena ili Mortal Kombata ubaciti sebe i još nekog frenda i obračunavati se međusobno na jednoj potpuno novoj (osobnoj) razini, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pored toga Wonder Painter vam omogućuje i stvaranje animiranih interaktivnih likova iz bilo kakvih crteža, što znači da će i najmanji klinci svoje skice ljudi i životinja moći animirati te koristiti u igrama i vlastitim crtićima.

Ako razvijate neku igru, aplikaciju ili drugi projekt u kojem biste željeli koristiti usluge Wonder Painter AI tehnologije kineskih developera, posjetite službenu stranicu putem koje im se možete javiti.   Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->