Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.04.2020. 11:47

VIDI 289 

NOVI VIDI: Čitajte novi broj s razmakom

U novom broju pronaći ćete veliki test 11 zakrivljenih monitora, dvoboj najboljih preklopnih telefona i cool tech priču o hrvatskom SF filmu.

NOVI VIDI: Čitajte novi broj s razmakom
VIDI 289 naslovnica

U okviru borbe protiv COVID-19 koronavirusa VIDI se priključio inicijativi globalnih brandova kroz svoj prepoznatljivi logotip, u kojem smo po prvi puta u povijesti časopisa odvojili prepoznatljivu točku iz logotipa i našim čitateljima poručili da drže razmak i tako doprinesu prestanku brzom širenja virusa.

No ono što će razveseliti sigurno sve VIDIjevce je da smo u suradnji s HRVATSKIM CRVENIM KRIŽEM dogovorili donaciju 2000 besplatnih travanjskih VIDI-a za njihove vrijedne volontere koji pomažu najugroženijim skupinama naših sugrađana kao simboličnu nagradu za njihov dragocjen trud, a kako bi se relaksirali u vrijeme odmora uz zanimljivi sadržaj kojeg smo ovaj mjesec pripremili u zaista izazovnim redakcijskim uvjetima.

Kako ne biste pomislili da ćete u novom broju časopisa VIDI br. 289 pronaći sadržaje koji su vezani uz loše stvari s kojima ste svakodnevno suočeni, pripremili smo vam hrpe fantastičnih hi-tech tema, reportaža i testova:

Usporedni test: Zakrivljeni monitori

VIDI 289 1

Donosimo veliki test 11 odličnih i atraktivnih zakrivljenih modela za rad, multimediju i gaming.

GeForce Now game streaming

VIDI 289  2

Više nije bitno kakav hardver imate, s ovim servisom i na teškoj "krami" možete u punim detaljima igrati mnoge igre koje imate u svom vlasništvu. Provjerili smo detaljno kako to funkcionira u praksi.

Cool priča: Prime Render Studios

VIDI 289  3

Donosimo vam zanimljivu cool priču o uspjehu iz koje ćete saznati kako je splitski studio dobio prestižnu nagradu od Epica za animirani film Dislokacije i zašto mu je VR sve više u fokusu.

Hardver test: Philips 65 OLED +984

VIDI 289  4

Testirali smo ogromni 65-inčni premium OLED model iz Philipsa koji je poseban po tome što na masivnom stalku dolazi s Bowers & Wilkins zvučnicima.

How TO: Vidi Project X

VIDI 289 4

U novom broju donosimo nove radionice programiranja našeg VIDI Project X mikroračunala, među kojima je i PictoBlox programiranje u blokovima za najmlađe korisnike ove platforme.

Test: Samsung Galaxy S20 Ultra

VIDI 289  5

Isprobali smo najnoviji Samsungov flagship u koji su smještene sve najaktualnije tehnologije velike južnokorejske tvrtke koje uključuju i novu 108 MP kameru.

Poseban prilog: Lideri mobilnosti

VIDI 289  6

Iako je zbog pandemije otkazan najveći sajam mobilne tehnologije MWC 2020., proizvođači i dalje inoviraju i predstavljaju nove telefone, a mi vam donosimo pregled tih uređaja koji su se trebali naći u Barceloni.

Usporedni test: Telefoni s preklopnim ekranima

VIDI 289  7

Testirali smo dva najnovija preklopna telefona sa savitljivim zaslonima i otkrili sve njihove prednosti, ali i mane koje ukazuju da se na ovoj tehnologiji još treba raditi.

Čitav sadržaj časopisa VIDI br. 289 možete pronaći na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->