Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.04.2020. 09:40

Activision 

Igračima Warzonea besplatan MP vikend Modern Warfarea

Od 3. do 6 travnja svi igrači besplatnog COD: Warzonea mogu besplatno zaigrati multiplayer COD: Modern Warfare.

Igračima Warzonea besplatan MP vikend Modern Warfarea

Nema sumnje da je besplatna igra Call Of Duty: Warzone vrlo brzo nakon izlaska postala jedan od najpopularnijih battle royale naslova, a to sada Activision očito želi iskoristiti za dodatnu promociju COD: Modern Warfarea s kojim dijeli isti engine.

Od 3. do 6. travnja igrači Warzonea će imati priliku besplatno zaigrati multiplayer Modern Warfarea, što znači da ćete imati na raspolaganju čitav vikend kako biste isprobali sve multiplayer modove koji uključuju Team Deathmatch, Domination, Hardpoint i mnoge druge.

Kada zaigrate mape i modove Modern Warfarea otkrit ćete velike sličnosti s Warzoneom, obzirom da je samostojeći BR mod zapravo derivat Modern Warfarea. Na primjer mapa Atlas Superstore će vam sigurno biti poznata, jer ste veliki trgovački centar sigurno već vidjeli, borili se u njemu, a možda i sletjeli na njegov krov u Warzoneu kada ste lutali Verdanskom. Mapa je malo drugačija u multiplayeru Modern Warfarea, ali ćete se brzo navići u borbi 10 na 10, kao i na maloj mapi Shoot House (6v6), na kojoj nećete imati ni sekunde predaha.

Dakako, ideja Activisiona nije da nakon vikenda odustanete od Modern Warfarea već da razmislite o njegovoj kupnji nakon što isprobate koliko je dobar multiplayer, ali nitko vas na to ne tjera.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->