Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.04.2020. 13:59

Ubisoft Free Events 

VIDEO: Ubisoft nudi free igre da ostanete doma

Prva igra koju možete besplatno preuzeti i igrati zauvijek je platformer Rayman Legends.

VIDEO: Ubisoft nudi free igre da ostanete doma

Ubisoft se uključuje u kampanju #stayathome, kojom se ljude želi natjerati da zbog pandemije COVID-19 koronavirusa ne izlaze iz kuće, a kako bi tu poruku najbolje poslao gamerima, pokreće kampanju koja će trajati čitav mjesec travanj unutar koje će omogućiti besplatno preuzimanje i igranje nekih svojih popularnih naslova. Treba naglasiti da ovo nema veze s pretplatom na njegov Uplay+ servis unutar kojega možete uz plaćanje mjesečne naknade igrati brojne hitove poznatog developera i izdavača.

Prva igra koja se nalazi u ponudi do 3. travnja je platformer Rayman Legends iz 2013. godine, a možete ga preuzeti i igrati zauvijek putem ove poveznice. Tijekom preuzimanja će vas zatražiti da se logirate na besplatni Uplay servis ili kreirate novi račun.

Mada se radi o malo starijem naslovu iz legendarne Rayman franšize, vjerujemo da će vas brzo zaraziti jer je totalno lud, brz, duhovit, a ponekad i težak, baš prema mjeri hard-core ljubitelja platformskih igara, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Jako nas zanima koje će se još igre naći u Ubisoft Free Events ponudi i nadamo se da bi mogli dati i neki pravi biser poput naslova iz franšiza Far Cry, Assassin's Creed, Ghost Recon i Rainbow Six.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->