Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.05.2016. 10:34

Valve 

Cheateri se banaju po broju telefona

Valve pronalazi nove načine kako izbaciti multiplayer varalice sa svojeg Steam servisa.

Cheateri se banaju po broju telefona

Svi koji ste se ikada zabavljali online igranjem multiplayer igara, znate koliko je neugodna i frustrirajuća stvar kada se na serveru pojavi cheater. Toga je itekako svjestan Valve koji puno vremena troši na zaštitu protiv varanja, no također nastoji odvratiti ljude od toga uvođenjem drastičnih kazni poput "bananja" korisnika i njihovih Steam računa.

Jedna od najnovijih fora dolazi u "matchmaking" sustavu za igru Counter-Strike: Global Offensive, koju mogu igrati samo oni igrači koji su povezali svoje brojeve telefona sa Steam računima. Taj sustav pod nazivom Prime namijenjen je autentifikaciji u dva koraka.

Obzirom da cheateri nastoje imati više Steam računa koji su povezani samo jednim telefonskim brojem, Vealveov anti-cheat sustav na taj način može na tri mjeseca banati sve njih odjednom.

U svakom slučaju, ovo ne znači da će odjednom svi cheateri nestati sa Steama, ali vjerujemo da će mnogi barem dvaput razmisliti prije nego krenu u takve radnje koje poštenim igračima uništavaju užitak igranja. 

Izvor: Counter-strike:GO Blog

Vezani sadržaji
Ključne riječi Valve Steam ban cheateri broj telefona
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam