Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.12.2015. 12:39

Microsoft 

Brže nadogradnje za Windows 10 Mobile

Nadogradnje za mobilne Windowse istovremeno će stizati na sve uređaje s novim Microsoftovim OS-om.

Brže nadogradnje za Windows 10 Mobile

Ako već duže vrijeme koristite Windows Phone, vjerojatno ste primijetili da ponekad treba proći i više mjeseci dok na vaš uređaj stignu nadogradnje operativnog sustava, a najbolji primjer toga je bio izlazak Lumia Denim nadogradnje.

Kako stvari stoje, Microsoft se nalazi na dobrom putu skorog rješavanja tog često kritiziranog sustava nadogradnji, lansiranjem Windows 10 Mobile OS-a, a najnoviji, nedavno izdani build testne inačice s oznakom 10586.29, predstavlja prvi korak ka tom smjeru.

Novi build za uređaje Lumia 950, 950 XL i 550 je potpuno ista inačica nadogradnje za korisnike testne inačice mobilnog OS-a, kao i za one koji su je dobili na svojim PC računalima nadograđenim na Windowse 10.

To znači, da u osnovi PC-i i mobilni telefoni rade na istoj inačici Windowsa 10, a to je potvrdio i šef Microsoftove grupe Windows & Devices Terry Myerson, koji je na Twitteru objavio da se od sada nadogradnje sinkroniziraju i stižu svima istovremeno.

Dosadašnja kašnjenja s nadogradnjama za Windows Phone bila su uzrokovana i čekanjem dozvole od strane lokalnih telekom operatera, no novi sustav nadogradnji za Windows 10 Mobile, to bi trebao u potpunosti zaobići.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->