Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.12.2015. 11:14

sProjector 

VIDEO: Džepno kino s TV-om i Android računalom

sProjector će vam omogućiti 5 sati filmova, TV-a i gaminga s jednim punjenjem baterija.

VIDEO: Džepno kino s TV-om i Android računalom

Na tržištu se već duže vrijeme nalaze mini ili pico projektori, no ovaj koji je predstavila kineska tvrtka Silver Star, djeluje nam doista kao nešto posebno.

sProjector dolazi u veličini od 70x130x15 mm, te je težak samo 150 grama, što znači da ćete ga moći nositi u džepu poput mobitela, no u sebi krije vrlo zanimljive značajke, pa Silver Star kaže da će vam omogućiti gledanje filmova, TV programa, koncerata, sportskih natjecanja, vijesti, kao i uživanje u gamingu.

sProjector

Uređaj nudi 1920x1080 projekciju jačine od 1000 lumena, što znači da će mu slika biti puno svjetlija od postojećih mini projektora na tržištu, koji donose između 50 i 100 lumena svjetline, a projekciju ćete moći "razvući" na dijagonalu od čak 180 inča, odnosno 4,5 m, kao što kažu u ovom videu. 

Lampa projektora će vam potrajati 15.000 sati rada, a za bateriju kažu da će vam omogućiti 5 sati autonomije.

Pored toga, sProjector je opremljen TV Dongleom, s podrškom za DVB-T, DVB-T2, ISDB-T i ATSC, što znači da ćete ga moći koristiti i kao pokretni TV tuner, a TV program ćete moći snimati na SD karticu.

Sučelje uređaja radi na Androidu 5.1 Lollipop, što vam omogućuje preuzimanje i korištenje aplikacija iz Googleovog Play Storea, te nudi Wi-Fi i Bluetooth 4.0 povezivost, što znači da ćete ga moći koristiti i kao Android računalo, spajati na njega joypade, tipkovnice i miševe.

sProjector 3

Što se utora za priključivanje tiče, na njemu se nalaze HDMI, microUSB, USB, te priključci za slušalice i strujni adapter.

Ono što je također zanimljivo je njegova cijena od 190 dolara (1.355 kn), pa bi se moglo reći da je ovo najbolji i najisplativiji mini projektor na tržištu.

sProjector je u sustavu crowdfundinga na Indiegogou skupio 291.761 dolara umjesto traženih 100.000, što znači da su mnogi prepoznali njegovu kvalitetu, a isporuke bi trebale krenuti početkom 2016. godine. Moramo reći da je ovo jedan od gadgeta koje bismo najviše voljeli isprobati u skoroj budućnosti. 

Izvor: Indiegogo

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->