Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.05.2020. 14:14

Steven Sinofsky 

Bivši šef Windowsa koristi PC na pogon iPada Pro

Čovjek koji je odgovoran za lansiranje Windowsa 8 složio je desktop računalo koje se temelji na Appleovom tabletu.

Bivši šef Windowsa koristi PC na pogon iPada Pro

Danas gotovo svaki pametni telefon ili tablet možete pretvoriti u desktop računalo ako na njega spojite miša i tipkovnicu i povežete ga s monitorom ili TV-om, no tako nešto ne bismo očekivali od čovjeka koji je svojevremeno bio šef Windowsa u Microsoftu.

Steven Sinofsky će u povijesti tvrtke iz Redmonda biti upamćen po lansiranju Windowsa 8, operativnog sustava iz 2012. godine koji je napravio priličan zaokret u svijetu Microsoftovog softvera i prilično je podijelio korisnike

U svojem postu na Twitteru, Sinofsky je objavio sliku gore i stavio naslov - New desktop PC. Ukratko rečeno, radi se o desktop računalu za koje je koristio iPad Pro s 256 GB pohrane, stalak koji je platio 70 dolara, Magic Keyborad tipkovnicu, trackpad, Apple Pencil olovku i 7 u 1 "dongle".

Ovo ipak neće biti njegov glavni PC u kući, jer kaže da si je taj setup složio samo za video konferencije i da će ga koristiti kao drugi video izvor, kao i za miksanje slike u slici tog izvora umjesto da dijeli desktop.

iPad Pro je u osnovi 2-u-1 proizvod i predstavlja jednu od najboljih alternativa Microsoftovoj Surface liniji, a sada je li dovoljno dobar da od njega napravite desktop računalo možete nam reći u svojim komentarima na Facebooku.Vezani sadržaji
Ključne riječi PC Steven Sinofsky desktop iPad Pro
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->