Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.05.2020. 11:44

Surface Duo 2 

VIDEO: Je li ovo prvi Microsoftov Android telefon

Njemački portal objavio ekskluzivni video finalnog koncepta Surface Duo 2 telefona koji radi na Android OS-u.

VIDEO: Je li ovo prvi Microsoftov Android telefon

Tijekom ove godine Microsoft bi trebao lansirati svoj pametni telefon s dva ekrana Surface Duo s Windowsima, a potom navodno i model druge generacije koji će biti prvi koji će raditi na Android OS-u.

Procurjele specifikacije novog modela ukazuju da uređaj neće raditi na Microsoftovom operativnom sustavu Windows 10X koji je ekipa iz Redmonda razvila upravo za uređaje s dva zaslona, a najnoviji "ekskluzivni" video koncepta u poodmakloj fazi koji je objavila ekipa s njemačkog portala Ratenzahlung-Online  navodno predstavlja uređaj kakav bi se trebao naći na tržištu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Obzirom da je u igri puno toga još u varijablama "navodno", "vjerojatno" i "gotovo sigurno", bez da je Microsoft išta službeno potvrdio, teško je reći održava li video autentični završni koncept uređaja ili su Nijemci samo dobri u izradi rendera, pa treba pričekati vijest koja će doći direktno iz Redmonda.

Veliko je pitanje i hoće li Microsoft taj uređaj uopće predstaviti tijekom ove godine, obzirom da je prvi model Surface Duo telefona najavio tek za ovogodišnje božićne praznike.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->