Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.04.2020. 10:31

Minecraft RTX 

VIDEO: Dostupna beta Minecraft RTX

Minecraft RTX donosi ray tracing i druge napredne vizualne poslastice svima koji posjeduju RTX grafičke kartice.

VIDEO: Dostupna beta Minecraft RTX

Globalno poznata sandbox video igra koju je izumio švedski programer Markus "Notch" Persson, koja kreativnim igračima dopušta izgradnju tvorevina od kocaka u postupno generiranim 3D svjetovima, dobila je RTX nadogradnju koja je specijalno namijenjena vlasnicima Nvidia RTX grafičkih kartica.

Svi koji posjeduju originalnu igru u digitalnom obliku i adekvatnu RTX grafičku sada mogu isprobati beta inačicu koja izgleda prilično impresivno, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Minecraft RTX Windows 10 beta je dostupna samo korisnicima Windows 10 PC računala, a ako želite sudjelovati u beta testiranju morat ćete zadovoljiti sljedeće stvari:

Posjedovati grafičku karticu s GPU-om koji podržava ray tracing značajke, primjerice GeForce RTX 2060 ili jaču grafičku.

Trebate se nadograditi na najnoviju inačicu Windows 10 OS-a.

Morate posjedovati Minecraft i to isključivo u digitalnom obliku, jer igre na fizičkom mediju nisu podržane.

Ukoliko vaš stroj sve to zadovoljava, RTX nadogradnjom grafičkog enginea Minecrafta pod nazivom Render Dragon, između ostaloga ćete dobiti svjetove koji su osvijetljeni realističnom rasvjetom, dinamične boje, prirodne odraze vode i svijetleće teksture.

Više informacija o Minecraftu RTX i načinu na koji možete sudjelovati u beti potražite na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->