Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.05.2015. 16:23

Samsung 

Aplikacije vrijednosti 3.400 kn kupcima Galaxya S6/S6 edge

Svi kupci Galaxy S6 i Galaxy S6 edge telefona u Hrvatskoj dobivaju besplatno hrpu plaćenog softvera.

Aplikacije vrijednosti 3.400 kn kupcima Galaxya S6/S6 edge

Kako bi čim više promovirao svoje nove flagship telefone Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, Samsung je kupcima omogućio takozvani "Galaxy Gifts" paket, koji se sastoji od aplikacija ukupne vrijednosti od gotovo 500 američkih dolara (3.400 kn), te je dostupan i hrvatskim korisnicima.

U svojem priopćenju Samsung navodi da paket uključuje aplikacije kao što su Kindle for Samsung, kojom korisnici mogu besplatno preuzeti jednu knjigu svakog mjeseca, a tu su i elektronička izdanja časopisa New York Times i The Economist. U paketu ćete dobiti i Shazam Encore aplikaciju za prepoznavanje glazbe, te Microsoftov One Drive sa 100 gigabajta internetskog prostora za pohranu podataka i fotografija u trajanju od dvije godine nakon kupnje uređaja.

Za zdrav život Galaxy S6 i Galaxy S6 edge nude aplikaciju Workout Trainer s tisućama multimedijskih vježbi, a tu je i mnoštvo popularnih korisnih i poslovnih aplikacija kao što su Endomondo, Evernote, Hancom Office 2014, Magisto, Parallels Access, Pocket, VSCO Cam i druge.

Dakako, u paketu se nalaze i zabavni sadržaji, pa ćete tu pronaći i igre The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth, Dragons of Atlantis: Heirs of the Dragon, te Pac-Man Friends.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->