Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Witcher dobiva svoju mobilnu AR igru
Članak
Objavljeno: 27.08.2020. 15:41

The Witcher: Monster Slayer 

VIDEO: Witcher dobiva svoju mobilnu AR igru

U igri ćete loviti čudovišta u stvarnim prostorima u stilu Pokemona Go.

VIDEO: Witcher dobiva svoju mobilnu AR igru

The Witcher: Monster Slayer, nova je mobilna AR igra u stilu Pokemona Go, a razvija je studio Spokko koji je u vlasništvu developera CD Projekt, istog onog koji stoji iza serije igara The Witcher.

Kao i Pokemon Go i Harry Potter Wizards Unite, Monster Slayer će koristiti vaše lokacijske podatke za smještanje događaja iz igre u područja na kojima se nalazite. U ovom slučaju ćete tražiti razna čudovišta i boriti se protiv njih u proširenoj stvarnosti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Priča igre je smještena u razdoblje prije Geralta i vodit će vas kroz questove inspirirane novelama i igrama iz The Witcher svijeta.

Sustav borbi je prilično jednostavan. Trenirate svoj lik, skupljate korisne sastojke za liječenje i borbu, te odabirete pravu opremu i oružje kako biste pobjeđivali čudovišta. Za razliku od Pokemona Go, ovdje čudovišta nećete moći hvatati u jajca, već ćete osvajati bodove i nagrade samim time što ih tamanite.

Spokko još nije objavio kada će igra stići na tržište, no poziva sve zainteresirane da se prijave na službenu web stranicu kako bi dobivali redovne "apdejte".

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->