Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Simulacija letenja u ekonomskoj klasi
Članak
Objavljeno: 26.08.2020. 10:16

Airplane Mode 

VIDEO: Simulacija letenja u ekonomskoj klasi

Igra je namijenjena onima koji su zbog pandemije morali odgoditi putovanja zrakoplovom.

VIDEO: Simulacija letenja u ekonomskoj klasi

U trenutku dok najnoviji Microsoft Flight Simulator oduševljava sve ljubitelje zrakoplovnih simulacija, koji kažu da donosi dosad neviđenu realnost, australsko-američki developer Bacronym razvija igru Airplane Mode za koju bismo mogli reći da je prava antiteza Flight Simulatoru.

U toj igri nećete imati mogućnost upravljanja zrakoplovom i usavršavanja svojih pilotskih vještina, već ćete se naći u ulozi običnog putnika ekonomske klase na redovnoj putničkoj liniji i moći ćete činiti samo ono što biste činili kada biste stvarno putovali.

Ideja developera nije bila napraviti igru koja će predstavljati konkurenciju Flight Simulatoru, već ju je namijenio prvenstveno onima kojima su zbog COVID-19 pandemije otkazana putovanja avionom, kako bi si mogli stvoriti barem virtualni dojam letenja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Drugim riječima, ako ste toliko jako pogođeni time što niste mogli avionom putovati na neku atraktivnu destinaciju, sada imate priliku sjesti u virtualnu putničku kabinu i uživati u letovima koji traju 6 sati u realnom vremenu, sa svime što biste doživjeli i na pravom letu, uključujući slušanje originalnih zvukova poput buke motora, obavijesti kapetana i stjuardesa, plača djece, a imat ćete priliku jesti avionske obroke, isprobati loš Wi-Fi, gledati kroz prozor u oblake, slušati glazbu, gledati filmove, itd.

Airplane Mode 2

Pored toga, uza sebe ćete imati i standardnu ručnu prtljagu u kojoj se mogu nalaziti knjige, pametni telefon, tablet, laptop i slušalice, koje ćete također moći koristiti za skraćivanje vremena, a autori kažu da možete očekivati turbulencije, pa čak i kašnjenje zbog vremenskih neprilika.  

Moramo priznati da ovo nije igra po našem ukusu jer nam djeluje užasno dosadno, no vjerujemo da će se i za nju naći publika.

Zahvaljujemo se što ste letjeli s nama!

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->