Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pametni usisivači postali još inteligentniji
Članak
Objavljeno: 25.08.2020. 12:27

iRobot 

VIDEO: Pametni usisivači postali još inteligentniji

Roomba i Bravaa od sada koriste novu AI platformu Genius Home Intelligence.

VIDEO: Pametni usisivači postali još inteligentniji

Poznati proizvođač pametnih usisivača iRobot predstavio je novu AI platformu pod nazivom Genius Home Intelligence, koja usisivačima omogućuje dodatnu samostalnost, donošenje odluka za tretiranje manjih područja i mogućnost da krenu u čišćenje kada prepoznaju da ste napustili kuću.

Pametni usisivači iRobota poput Roombe i Bravaae sada putem nadograđene iRobot Home aplikacije za iOS i Android mogu učinkovitije usisavati i prati podove, kao i komunicirati s drugim pametnim uređajima poput glasovnih asistenta, pametnih brava, termostata i kamera.

KitchenZone_1598046201724-HR

Jedna od prednosti Genius Home Intelligence platforme je i u tome što će donijeti veću pamet i jeftinijim iRobotovim usisivačima poput Roombe 675, mada će najviše koristi imati kod najskupljih modela poput Roomba i7 usisivača, kojem ćete primjerice moći narediti da počisti prostor ispod stola nakon ručka, ili ga korištenjem glasovnog asistenta poput Alexe poslati da krene u čišćenje točno određenog mikro- područja.  

Shedding_1598046247807-HR

Pored toga, roboti usisivači će sada moći i vama predlagati zone za čišćenje, odnosno područja na kojima se smeće skuplja više nego drugdje.



Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam






   

*/-->