Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Remen pretvara glupe satove u pametne
Članak
Objavljeno: 13.03.2019. 12:43

Sony 

VIDEO: Remen pretvara glupe satove u pametne

Sonyevi pametni Wena Wrist remeni za obične satove stižu na europsko tržište.

VIDEO: Remen pretvara glupe satove u pametne

Ljudima kojima ne pada na pamet zamijeniti tradicionalne satove pametnim, a željeli bi na svoje zapešće dobiti ponešto pametne tehnologije, Sony nudi pametni remen pod nazivom Wena Wrist koji je opremljen malim OLED zaslonom, senzorima nalik onima u fitness narukvicama i povezivošću s pametnim telefonom koja omogućuje čitanje poruka, dobivanje obavijesti o pozivima i drugim značajkama kakve nude pametni satovi, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Mada ovo nije nov proizvod, jer je Sony predstavio prvu inačicu Wena Wrista još 2015. godine kroz crowdfunding kampanju, pametni remeni za satove su se nalazili samo na japanskom tržištu, a sada su napokon stigli i u Europu, zasad u Veliku Britaniju, gdje ćete ih moći kupiti po cijenama koje se kreću od 129 do 515 dolara (846 do 3377 kn).

Sony vjeruje da će remeni biti posebno zanimljivi osobama koje nose luksuzne tradicionalne satove, jer će im omogućiti da prate broj prehodanih koraka, pregledavanje obavijesti iz aplikacija pametnog telefona, pa čak i beskontaktno plaćanje NFC-om.

Sony remene proizvodi u različitim dizajnima, pa možete nabaviti klasične, kožne i metalne, kao i one koji djeluju više futuristički, a osim toga razlikuju se i po vrijednosti materijala od kojih su izrađeni. Biste li stavili ovaj remen na svoj Rolex

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->