Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Povoljni sat za ljubitelje svemirskih istraživanja
Članak
Objavljeno: 28.04.2020. 11:39

Casio 

VIDEO: Povoljni sat za ljubitelje svemirskih istraživanja

Novi mehanički G-Shock sat na temu NASA-e nije pametan ali će mnogima biti vrlo poželjan.

VIDEO: Povoljni sat za ljubitelje svemirskih istraživanja

Casio je u ponudu stavio limitiranu ediciju G-Shock DW5600NASA20 ručnog sata koji je tematski posvećen NASA-i i istraživanju svemira, a prodaje se po prilično atraktivnoj cijeni od 130 dolara koja ga čini posebno zanimljivim svim fanovima NASA-inih ranih svemirskih projekata poput Apollo misija, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Mada sat nije "pametan", vjerujemo da će ljubiteljima svemirskih istraživanja biti jako zanimljiv, a u njega su ugradili nekoliko zanimljivih skrivenih značajki, među kojima je i osvijetljena pozadina na kojoj se prikazuje Mjesec kada u mraku pogledate koje je točno vrijeme.

Prema strogim pravilima NASA-e o "merchandize" robi koja se prodaje pod njezinim logotipom, sat nigdje ne sadrži Casio logotip. Što se tiče "tehničkih" značajki, sat je otporan na udarce, vodootporan do dubine od 200 metara, posjeduje štopericu 1/100 s, multifunkcijski alarm i vremenski format vremena 12/24 sata. Drugim riječima ako tražite neku visoku tehnologiju, onda definitivno nije za vas.

Jedini problem kod ovog sata je njegova ograničena dostupnost, jer je prva serija vrlo brzo rasprodana u samo nekoliko dana, a druga je tek najavljena, mada još nije poznato kada će se moći naručivati. Zanimljivo je i to što što Casio omogućuje narudžbe samo jednog sata po kućanstvu.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Ključne riječi NASA Casio sat G-Shock
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->