Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Novi trailer igre inspirirane Kafkom
Članak
Objavljeno: 22.04.2020. 10:19

Metamorphosis 

VIDEO: Novi trailer igre inspirirane Kafkom

Ova bi igra mogla natjerati klince da zavole Kafku i da ga ne doživljavaju kao dosadnu školsku lektiru.

VIDEO: Novi trailer igre inspirirane Kafkom

Franz Kafka je po nama možda najzanimljiviji pisac koji se nalazi u okviru obavezne školske lektire, a njegovo djelo Preobrazba (ili Preobražaj) o čovjeku koji se pretvara u kukca je doista remekdjelo koje izlazi iz okvira standardne književnosti.

Game developer Ovid Works već neko vrijeme radi na igri Metamorphosis koja je uvelike inspirirana Kafkinim djelom i mada još nije dovršena, već je osvojila brojne nagrade na festivalima indie igara širom svijeta, uključujući nagradu za najbolju indie igru uključujući nagradu za najbolju indie igru GDC-a 2019..

Igra koju opisuju narativnom avanturom o kukcu, omogućuje vam igranje iz prvog lica u ulozi Grega, čovjeka koji se pretvorio u kukca, pred kojim se nalaze razni izazovi, od rješavanja zagonetki do parkoura i pentranja po zidovima, kako bi savladao razne prepreke koje mu stoje na putu u novom tijelu. Glavni cilj je spasiti svojeg prijatelja Josepha iz zatvora u kojem je završio iz nepoznatih razloga, jer će vam on pružiti odgovore na pitanja koja vas muče, no za to ćete se morati dobro potruditi.  

Kako bi nas još više zaintrigirao, Ovid Works je lansirao novi trailer koji će vam pružiti čitavu atmosferu igranja iz perspektive kukca, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ako volite avanture iz prvog lica smještene u nadrealistički svijet i pogotovo ako ste ljubitelj Kafke, ovaj naslov koji će izaći za PC, Xbox One, PS4 i Nintendo Switch ne biste smjeli propustiti.  Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->