Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: U lipnju se održava svjetski online sajam gaminga
Članak
Objavljeno: 26.04.2020. 13:16

Future Games Show 

VIDEO: U lipnju se održava svjetski online sajam gaminga

Na ovom događanju će se prvenstveno naći najbolje konzolaške, mobilne i streaming igre godine.

VIDEO: U lipnju se održava svjetski online sajam gaminga

Games Radar je najavio Future Games Show, digitalno događanje koje bi trebalo nadomjestiti ovogodišnje sajmove gaminga poput E3-ja, GDC-a i Gamescoma. Događanje bi se trebalo održati 11. lipnja ove godine, znači u terminu otkazanog E3 sajma u Los Angelesu.

Glavni fokus će uz AAA i Indie igre biti na next-gen naslovima za Xbox i PlayStation, pa se očekuju igre za nadolazeće PS5 i Xbox Series X konzole koje bi se trebale pojaviti krajem godine, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Organizatori kažu da će se događanje odvijati kroz jednosatne live prijenose koji će sadržavati ekskluzivne vijesti, trailere, najave i intervjue, na čemu će raditi sa svojim partnerima, izdavačima i developerima najuspješnijih naslova godine, a moći će se pratiti na brojnim platformama koje uključuju Twitch, YouTube i Twitter.

Ujedno pozivaju i sve zainteresirane developere iz cijelog svijeta koji razvijaju nove igre, prvenstveno za konzole i mobilne platforme, da se u vezi mogućeg sudjelovanja jave direktno direktoru događanja Danielu Dawkinsu na mail daniel.dawkins@futurenet.com

Nadamo se da će se odazvati i naši domaći developeri, jer smo sigurni da imaju jako zanimljivih naslova za predstaviti svijetu, a ovo nam djeluje kao odlična prilika za globalnu prezentaciju.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->